Meander heeft zich aangesloten bij Cancer Care Center

Heel blij zijn we, dat we u kunnen informeren dat wij per 1 oktober aangesloten zijn bij Cancer Care Center! We zien met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met het Cancer Care Center (CCC) en vertellen u graag waarom Meander en het CCC hun krachten bundelen.

Net zoals wij, richt het Cancer Care Center zich op iedereen die geraakt wordt door kanker. Op één adres bieden wij samenhangende eerstelijns zorg, bestaande uit fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen en hulp bij welzijn en ontspanning. CCC heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, Gorinchem, Baambrugge en ’t Gooi. En nu dus ook in Hoofddorp!

Door samen te werken maken wij als specialisten gebruik van elkaars kennis en kunde. De kwaliteit van zorg die u van ons gewend bent, is en blijft voor ons heel belangrijk, door ons aan te sluiten bij dit netwerk wordt de kwaliteit gecontinueerd en op een nog hoger niveau gebracht.

Wat betekent dit voor u?

Ons team blijft hetzelfde. Ons vertrouwde adres blijft hetzelfde.

Onze manier van communiceren blijft hetzelfde via onze website en onze Facebook-pagina, daarnaast is informatie te vinden op de site van het CCC.

We zullen u op de hoogte houden van activiteiten en initiatieven die we zullen gaan ondernemen, waar u zich bij aan kunt sluiten of u uw voordeel mee kunt doen.

Onderstaand zetten we graag overzichtelijk op een rij voor wie CCC is wat CCC biedt.

Voor wie Is Cancer Care Center?

Voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en met alle vormen van kanker. U kunt bij ons terecht zowel vóór, tijdens als na de behandeling. Ook als genezing niet meer mogelijk is, in de palliatieve en terminale fase, staan wij voor u klaar om uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te helpen waarborgen.

Al tijdens de behandeling 

Wacht niet te lang met aanmelden. Uit onderzoek blijkt dat mensen die tijdens (en ook voorafgaand aan) de behandeling van kanker voldoende bewegen, de therapie met veel minder bijwerkingen doorstaan. Ook psychosociale begeleiding kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

En na afloop

Ook na afloop van de behandeling houden veel mensen klachten. Dat kan zowel fysiek als mentaal zijn. Niet iedereen zoekt hiervoor hulp. Men is dankbaar dat de behandelingen achter de rug zijn en wil door met het gewone leven. Klachten worden dan voor lief genomen, terwijl dat lang niet altijd nodig is. Durf om hulp te vragen.

Ook voor naasten

Ook naasten van kankerpatiënten kunnen bij ons terecht. Dan gaat het bijvoorbeeld om psychosociale ondersteuning.

Veel informatie staat op de website: www.cancercarecenter.nl en op www.cancercarecenter.nl/nl/over-ons/vestigingen/hoofddorp

Als u vragen heeft, twijfel niet om deze aan ons te stellen (023-5627150 / info@oedeemfysiomeander.nl ).

 

Vriendelijke groeten,

Het team van Meander